Busques una empresa de topografia a Girona?

Busques una empresa de topografia a Girona?

Tot i que les competències que afecten una empresa de topografia girona són força desconegudes, és interessant conèixer-les per saber en quins moments ens podrien ajudar. Així doncs, us farem un repàs sobre les vostres accions i sobre quan podrien ajudar-nos.  

Quines accions fa una empresa de topografia?

Els serveis d‟aquestes empreses són imprescindibles per a la realització de qualsevol obra civil.

Així, les companyies de topografia s'encarreguen de:

1- Aixecaments al terreny:
Analitzant-ho i estudiant-ho prèviament.

2- Plasmar el terreny:
Representant la superfície terrestre al medi natural i els edificis, murs i carrers al medi urbà.

3- Recopilació de la informació cartogràfica:
Editant-la i redactant-la perquè els plànols puguin ser interpretats.

Per tant, la topografia de terreny a Girona és imprescindible quan es vol emprendre una obra ja que sense aquesta informació serà impossible establir les bases de la construcció.  

Què podem aconseguir com un topògraf especialitzat?

El topògraf és el representant de lactivitat topogràfica que haurà de ser present en el període anterior a lobra i durant tota la seva execució fins a finalitzarla. El  pèrit topogràfic en qüestió s'ha de traslladar al terreny i estudiar els plànols per verificar que tot està en ordre. 
 

Per això solen utilitzar sistemes de GPS o una estació total de topografia que permeti estudiar adequadament les dades. També cal traslladar el disseny del pla al terreny real durant l'execució del projecte dissenyat.  

Això es fa mitjançant el replanteig invers marcant els punts al terreny. Així, doncs, s'ubiquen els límits de l'obra i els eixos en base als quals es mesuren els elements, a més d'establir l'alçada de referència.

"Durant el procés, s'estudiarà l'estat de l'obra verificant que tot s'està fent conforme a allò que s'ha acordat"

Si necessites comptar amb  topògrafs altament qualificats, col·legiats i amb experiència , no dubtis a contactar amb la nostra empresa de topografia a Girona.  

Sin comentarios

Añadir un comentario